|
|
|
|
Pokro?ilý
![]() |
No... myslím, že základom dobrého diela je schopnosť ovládať gramatiku jeho autora - lebo od toho sa odvíja schopnosť používať slovká s citovým odtieňom, správne koncipovať vety a tým robiť dej zaujímavejším. Ani sa mi to nechce čítať - práve kvôli tým gramatickým chybám.... prepáč....
Prečítaj si niektoré dielka amatérskych spisovateľov - napr. na www.mamtalent.sk Odporúčam vrele - nájdeš tam fakt málo gramatických chýb...
|
|
|
|
|
|||||||
|
Prispievajuci
![]()
|
Citácia:
|
|||||||
|
|
|
|||||||
|
|
|
||||||||
|
Maniak
![]()
|
toto nie je pravda, majú síce na to redaktorov, ale oni ti len povedia, čo by si mohol zmeniť, prípadne upraviť, ale neurobia to za teba, a píšem ti pravdu, keďže som v tom momentálne doma...odporúčam ti zájsť si na tú stránku, ktorú ti napísala Clea - www.mamtalent.sk , klikni si potom na hodnotenia a budeš len zírať...a inak za tie gramatické chyby by som ti ako profka dala bez váhania reparát, či sa na mňa hneváš alebo nie...
|
|
||||||||
|
|
|
|||||||
|
Prispievajuci
![]()
|
Citácia:
|
|||||||
|
|
|
|||||||
|
|
|
||||||
|
Prispievajuci
![]()
|
dakujem az vaše príspevky ..tuto stránku som navštívil už viackrát no s iným žánrom ..a tak este to premakam polsem kamoske opravit xD chyby gramaticke nie štylisticke a dam to tam.... aj tu samo.
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
|
Maniak
![]()
|
skvelé! dobrý nápad, ak nie si si istý, treba požiadať o pomoc...tak sa budem tešiť na čítanie, veľa zdaru!
|
|
||||||||
|
|
|
||||||
|
Prispievajuci
![]()
|
no jo len to druhe pokračovanie potrva hehe
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
|
Prispievajuci
![]()
|
Najlepšie je na knihe ničo čo ta prekvapí nieakú zapletku čo čitateľ nečaká. A veľa dialógov.
|
|
||||||||
|
|
|
||||||||
| Nástroje témy | |
| Režimy zobrazenia | |
Podobné témy
|
||||
| Téma | Prvý príspevok | Fórum | Odpovedí | Posledný príspevok |
| čo hovorite na knihu - Je to inak, mami | Zaneesa | Voľná Diskusia | 15 | 11.04.2010 14:29 |