Verejná Diskusia - Diskusné fórum pre každého  

Naspäť   Verejná Diskusia - Diskusné fórum pre každého > Všeobecná diskusia > Voľná Diskusia

Odpovedať

Nástroje témy   Režimy zobrazenia  
Starý 30.07.2010, 12:39
Predvolené namety na knihu
Zaneesa Muž
Prispievajuci

Ľudkovia začínam písať novú knihu o tom ako mna aj mojho naj kamosa okašlal ten isty človek a ktory nam vravel ako nas miluje kniha sa bude volat MILUJEM JEHO ALEBO JEHO REČI? prosim vas o nejake drobnosti ako napr čo sa VÁM PÁČI NA KNIHE? ČO MáTE V KNIHE RADI..NEJAKE BOčNE ZZáPLNETKY NIčO čO BY TO MOHLO OžIVIť....DAKUJEM
Zaneesa je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 30.07.2010, 16:33
Predvolené
cumel30 Muž
Poster King

Umiestnenie:  iPod Tatrami

Napíš meno toho oj*bováka!!!!!!!!!!!!!!!!
Starý 30.07.2010, 18:20
Predvolené
andres Žena
Maniak

Umiestnenie:  Košice

ak sám čítaš knihy, musíš vedieť, čo ťa v nich zaujalo, čo nudilo, ktoré pasáže si čítal jedným dychom, a ktoré ťa naopak príšerne nudili...ak píšeš, musíš ju písať sám, svoje myšlienky, svoje pocity, lebo pocity druhých nikdy nedáš na papier tak dôveryhodne, ako tie svoje...a potom sem prilož úryvok, nech máme čo čítať, dobre?
Starý 31.07.2010, 15:34
Predvolené
Zaneesa Muž
Prispievajuci

Citácia:
Pôvodne odoslal cumel30 Zobraziť príspevok
Napíš meno toho oj*bováka!!!!!!!!!!!!!!!!
nepoviem jeho meno ...aj tak ho nepoznas
Starý 31.07.2010, 15:35
Predvolené
Zaneesa Muž
Prispievajuci

Citácia:
Pôvodne odoslal andres Zobraziť príspevok
ak sám čítaš knihy, musíš vedieť, čo ťa v nich zaujalo, čo nudilo, ktoré pasáže si čítal jedným dychom, a ktoré ťa naopak príšerne nudili...ak píšeš, musíš ju písať sám, svoje myšlienky, svoje pocity, lebo pocity druhých nikdy nedáš na papier tak dôveryhodne, ako tie svoje...a potom sem prilož úryvok, nech máme čo čítať, dobre?
NO ja viem čo zaujalo nak nihe mna ale som zvedavý čo zaujíma aj iných ľudí ..mne sa páči ak sp veci odľachčené s takym jednoduchym no nie trápnym humorom ..... no prvvú kapitolu už mam tak z časti
Starý 31.07.2010, 23:03
Predvolené
cumel30 Muž
Poster King

Umiestnenie:  iPod Tatrami

Citácia:
Pôvodne odoslal Zaneesa Zobraziť príspevok
nepoviem jeho meno ...aj tak ho nepoznas
Rád by som ho spoznal a fasádu mu narovnal.
Starý 03.08.2010, 17:41
Predvolené
Zaneesa Muž
Prispievajuci

Citácia:
Pôvodne odoslal cumel30 Zobraziť príspevok
Rád by som ho spoznal a fasádu mu narovnal.
Netreba ja mu to vratim jemnejsie a daleko bolestivejsie
Starý 04.08.2010, 08:58
Predvolené
Zaneesa Muž
Prispievajuci

1. Kapitola

Simon obyčajne neobyčajný chalan , malý veľký muž, s výzorom nevinného chlapčiatka, s veľkými hnedými očami a širokou spodnou perou. To sú dve naj zbrane 17-násť ročného chalana, ktorých sa boja ako baby tak i chalani, sa pripravuje na letnú dovolenku do Chorvátka, netušiac čo všetko ho tam čaká.
Po odpisujem ešte na posledné rp-čky, nech vedia že idem na dovolenku do zahraničie aby mi nevyvolávali , ako minulého roku. Zrazu som všetkým chýbal. Je to asi nejaký zákon schválnosť či čo?
FAcebook- ľudkovia moji milený( čiže všetci okrem teba, teba, a teba xD) dnes sa s vami lúčim a vrhám sa do hlbín letnej dovolenky. Tak sa mi tu pekne majte, opatrujte sa, dúhajte že sa nezachlistnem a trimte paľščoky nech niekoho zbalím KiSs.
Tak to by sme mali ešte Lukimu odpíšem že idem preč.
Lukino idem ja, maj sa, aby som stihol sa ešte dobaliť a vyrážam na dovolenku. Prajem aj tebe peknú dovolenku a zbaľ nejakého chalaniska .
Lukáš bol môj známi a veľmi dobrý kamarát s ktorým som si písal na I-čku. Mal som ho veľmi rád a nebyť toho že býva nikde pánu Bohu za horami, pri najmenšom takých 130 km odo mňa tak je môj. On tak isto ako ja odchádzal dnes na dovolenku, do Chorvátska ,podobne ako mi. Oni však chodia autom takže nevedel kam to presne idú. Ojsky to by bolo keby sme sa stretli a dovolenkovali spoločne. Hneď sa mi začalo honiť hlavou koľko by bolo zábavy a mal by som sa aj s kým maznať, prechádzať, klebetiť a tak, veď viete. Ale Šimonko premýšľaj uvažuj to už že jaka náhoda by bola ak by sme sa stretli „ psssst“ . Pre istotu som si zaťukal na čelo. Človek nikdy nevie. Po odhlasoval som sa so všetkých stránok, vypol notebook, dobalil zopár vecí na cestu, zaniesol kufor k dverám a môžeme vyraziť.
“Ešte sa vycikaj“ zakričí mamka...
“dobre“ povedal som jej to s typickým výrazom pubertiaka na tvári. Mamina sa staral ale tie jej trefné, vhodne otázky a poznámky v každej chvíli som „zbožňoval“. Cestou na parkovisko odkiaľ nám ide autobus, som neustále premýšľal aké to bude, koho stretnem, či tam vôbec bude nejaká sranda keď idem iba s mamkou. Dúfam že tam bude niekto aj v mojom veku nie že to bude dôchodcovský „rakva kepempign“ zájazd. Lebo to som už vopred skončil. Pri pomyslení na túto katastrofálnu predstavu sa mi tvár divne zmrštila ako keď si liznete z citrónu „nie, nie, nie“ . K najbližším Vianociam alebo nejakému sviatku, uvidíme čo sa pritrafí, si budem priať od našich kladivo aby som si takého hovadiny mohol vybiť z hlavy. Mohli by tam byť nejaké pekne dievčatá s ktorými by sa dalo isť si zatrsať, a po prípade nejaký ten sexi človiečik mužského rodu by tiež nebol na zahodenie. Simone načo ty hneď nemyslíš. Bude tam pekne a slnečno, vyhlásil som si sám pre seba víťazoslávne. Posledných pár metríkov delilo moje snívanie od čiastočnej reality. Čiastočne som už bol pripravený vrhnúť sa nato ako malé levíča na svoj prvý lov, len bez toho výrazu v tvári a peny okolo úst.
Pomaly prichádzame na parkovisko. Oco zaparkoval, samozrejme že najďalej ako sa len dá veď tie kufre nie sú vôbec ale vôbec ťažké. Vybral som kufre z kufra (muhee). Rozlúčil sa s ocom so slovami
„neboj oci postarám sa o svoju mamu“
„ja viem, postarať sa postaráš ale nezaplatíš“ znovu podpichoval. U nás s ocom to bolo bežne
„toho som si vedomí a preto s tebou budeme, tak ako si sľúbil, až kým nás smrť nerozdelí“
„chlapče to som sľúbil iba svojej žene“ povedal mi to a na tvári mal úškrn víťaza. Položil mi ruku na rameno a podal obálku s niekoľkými €-rikami.
„keby niečo mama potrebovala alebo ty ak by si chcel isť vonku. Zober si Šimone“
„ďakujem oci“. Objal som ho a rozlúčil som sa s ním najprv ja a potom mama. Nabral som na seba všetky taška aby mamka nemusela nič vláčiť a za odmenu som počul celou cestou
„nechceš pomôcť?, duj ja zoberiem?, nemáš to ťažké?“, mám taký pocit že tú jej starostlivosť som už spomínal. Došli sme s mamou a niekoľkými kuframi k autobusu. Jazyk som mal síce vyplazený ako dunčo v lete ale mamka si to zaslúži.
„kukni kde sedíme mami a zober túto tašku“
„dobre Šimonko beriem a idem. Chceš sedieť pri okne alebo radšej k uličke?“
„mami ako chceš ty“
„OK“ zobrala tašku a vybehla ako mladica. Nie ako žeby bola stará to som nechcel povedať.
Snažil som sa predrať cez dav ľudí aby som mohol odložiť kufre.
UF ten je ale sexi, mohol by byť teplučký.
„pardon, pardon pustili bi ste ma ? ďakujem“ oj tie kufre sú riadne ťažké
„prepáčte , prepáčte mohli by ste sa trošku posunúť? haloooooooo? je niekto domá?“ ta baba predo mnou je hádam hluchá, slepá, nemá či kieho?
„už to bude len ešte trošku strpenia chlope“
chlope? o ďakujem to mi polichotilo, keď si to už všimla po hlase. A keď sa tak pozerám to stvorenie mi niekoho pripomína.
„slobodno chlope, už môžeš ísť“ do odkladala si kufre, otočila sa a ja som ostal v nemom úžase.
„Maťi? ty tu čo robíš“
„čo asi, idem na dovolenku predsa?“
„ a to ved čo kto kde to ja prečo, čo sa kde sa prečo sa“ mal som dosť
„ moja veď chodíme spolu do triedy, sme spolužiaci tak to si mi mohla povedať?“
„ja som chcela aby to bolo prekvapko“
„jaj tak to sa ti podarilo, a s kým vlastne ideš?“
„no so sesterskou ale ona už sedí v buse a ty? čo so svojim čavom?“
„tak keby nejaký bol tak ba možno aj hej, ale som tu s mamkou „
„OK môj idem ja dúfam že budeme blízko seba nech je nejaká sranda“
„okik Mati tak neskôr“ ešte dlho mi hútalo v hlave ako je možné že mi ona nepovedala že ide na dovolenku tam kde ja. Veď ona je z tých ktorý povedia aj to čo nevedia. Ale hneď som si istejší že keď ide on tak to zvyšok môže byť už aj ten „rakva kemping“. Maťa sedela hneď zemnou. Lepšie to byť ani nemohlo všetko šlo ako po masle a ja som sa neskutočne tešil na to čo ma čaká.
Starý 04.08.2010, 09:49
Predvolené
andres Žena
Maniak

Umiestnenie:  Košice

no: beriem to tak, že si sa ponáhľal a nedával pozor, lebo - tie gramatické chyby bijú do očí a tým odrádzaš od čítania, potom by si si mal dať pozor aj na to, ako opisuješ celý dej, podľa mňa je trochu chaotický, ale pôsobí tak preto, že neoddeľuješ priamu reč od textu a málokto pochopí, či tá veta sa mu odohráva v mysli, alebo ju nahlas rozpráva a dávaj pozor aj na výrazy - po odpisujem sa píše spolu poodpisujem, máš tam takých výrazov s oddelenou predponou viac...Chlope, čo si v tej škole na slovenčine sníval? ale pokračuj, až sa vrátim, nech mám čo čítať...
Starý 04.08.2010, 13:13
Predvolené
Zaneesa Muž
Prispievajuci

Citácia:
Pôvodne odoslal andres Zobraziť príspevok
no: beriem to tak, že si sa ponáhľal a nedával pozor, lebo - tie gramatické chyby bijú do očí a tým odrádzaš od čítania, potom by si si mal dať pozor aj na to, ako opisuješ celý dej, podľa mňa je trochu chaotický, ale pôsobí tak preto, že neoddeľuješ priamu reč od textu a málokto pochopí, či tá veta sa mu odohráva v mysli, alebo ju nahlas rozpráva a dávaj pozor aj na výrazy - po odpisujem sa píše spolu poodpisujem, máš tam takých výrazov s oddelenou predponou viac...Chlope, čo si v tej škole na slovenčine sníval? ale pokračuj, až sa vrátim, nech mám čo čítať...
no ja gramatiku neovladam ako preto mávam dvojky zo slovini/y xD ...ako vsetko jednotky pride ditktat funfik čiže 5
Odpovedať

Pravidlá prispievania