Verejná Diskusia - Diskusné fórum pre každého  

Naspäť   Verejná Diskusia - Diskusné fórum pre každého > Všeobecná diskusia > Láska, vzťahy, erotika

Odpovedať

Nástroje témy   Režimy zobrazenia  
Starý 30.07.2010, 12:00
Predvolené Nevera
Mony665 Žena
Nová?ik

Myslite, ze moze manzelsky zivot plnohodnotne fungovat aj po manzelovej nevere? Da sa na to vobec zabudnut, nijako si to v buducnosti nepripominat, neziarlit,znovu obnovit doveru? Manzel tvrdi, ze to bolo len posmyknutie, ktore velmi olutoval, nechce ma stratit a chce urobit vsetko preto, aby som mu mohla opat verit...
Mony665 je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 30.07.2010, 12:33
Predvolené
iva.ch Žena
Nová?ik

nikdy to nebude ako predtým.ten čo sa rozhodne podviest,by si to mal uvedomiť.Pre toho druhého to bude rana a nebude to schopný rozdýchat.Vzťahy sú hlavne o dôvere.Ty musíš vedieť a cítiť ako to máš vyriešiť.Ty si tá podvedená a Ty s tým budeš žiť.Je jedno ako sa bude cítiť ten druhý ,lebo on zlyhal a na chvíľu zabudol na Teba ale tiež nie je umenie rozbiť vzťah,každý si zaslúži šancu.držím palce.
iva.ch je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 30.07.2010, 12:41
Predvolené
Mony665 Žena
Nová?ik

ved to je na tom to najhorsie, ze sama neviem ako dalej...chcem odpustit, ale neviem zabudnut...mozno by som potrebovala konkretnu radu od niekoho kto sam niecim takym presiel...
Starý 30.07.2010, 18:25
Predvolené
andres Žena
Maniak

Umiestnenie:  Košice

dá sa žiť aj naďalej, len to chce čas, kedy si povieš, že už to máš za sebou...ale myslím si, že odteraz ho už budeš viac pozorovať...hlavne si zapamätaj, ak chceš odpustiť, musíš hlavne chcieť, a nie, že ho budeš nenormálne kontrolovať, lebo to poniektorí robia, lenže to už potom nie je o dôvere...držím ti palce, aby si dokázala odpustiť čím skôr...
Starý 02.08.2010, 07:06
Predvolené
Mony665 Žena
Nová?ik

Ako vsak potlacit v sebe ten nutkavy pocit ho stale kontrolovat. Okrem toho prave vcera som sa dozvedela, ze s tou jeho "priatelkou" si stale este pise sms. Ked som sa ho na to opytala, tak vraj este si museli nieco vyjasnit,ale vraj mam byt pokojna, vie kde je jeho miesto... Ale ja sa opat topim v pocitoch nedovery.
Starý 02.08.2010, 18:26
Predvolené
Michal Muž
Prispievajuci

Umiestnenie:  v svojom svete :D

Takto to vidím ja: rozhodni sa či budeš dôverovať alebo nie- ak nie tak je koniec, ak budeš veriť tak v tom prípade ho nesmieš sledovať a podozrievať lebo z toho budú len hádky a tiež to povedie ku koncu vzťahu. Na druhej strane treba si zistiť či hovorí pravdu- ak to naozaj olutoval a chce byť s tebou tak mu daj šancu ak to tak cítiš. Rázne mu povedz nech maže číslo tej ženskej- to je drzosť aby jej stále smskoval...
Michal je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 03.08.2010, 13:44
Predvolené
sexi.cica Žena
Nová?ik

Pošmyknúť sa mu môže keď bude v tebe, a nie že šmykne inú. Premna: NEVERA=KONIEC
sexi.cica je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 03.08.2010, 22:22
Predvolené
andres Žena
Maniak

Citácia:
Pôvodne odoslal sexi.cica Zobraziť príspevok
Pošmyknúť sa mu môže keď bude v tebe, a nie že šmykne inú. Premna: NEVERA=KONIEC
zrejme to bude preto, že nie si vydajachtivá
Starý 03.08.2010, 22:28
Predvolené
andres Žena
Maniak

Citácia:
Pôvodne odoslal Mony665 Zobraziť príspevok
Ako vsak potlacit v sebe ten nutkavy pocit ho stale kontrolovat. Okrem toho prave vcera som sa dozvedela, ze s tou jeho "priatelkou" si stale este pise sms. Ked som sa ho na to opytala, tak vraj este si museli nieco vyjasnit,ale vraj mam byt pokojna, vie kde je jeho miesto... Ale ja sa opat topim v pocitoch nedovery.
ten pocit nepotlačíš, bude v tebe stále a po tom, ako si písala, že si s ňou naďalej sms-kuje ťa plne chápem, jeho reči o tom, že máš byť pokojná, sú ti v tom momente na prd, je to síce pekné, že údajne vie, kde je jeho miesto, ale jeho správanie o tom nedokazuje...Mony, tvrdo trvaj na tom, aby sa konečne rozhodol buď ty, alebo...nedaj sa baláchať rečami, že si musí niečo vyjasniť, ak to bolo len pošmyknutie, nemá si čo vyjasňovať, lenže teraz mám obavy, že to pošmyknutie nebolo...nie že sa mu budeš doprosovať, nebodaj pred ním plakať, povedz mu, že si neželáš, aby s ňou naďalej udržiaval akékoľvek kontakty a uvidíš, ako bude reagovať...každopádne ti držím prsty, aby to všetko prešlo a tvoj život sa vrátil do normálnych koľají
Starý 04.08.2010, 14:14
Predvolené
Mony665 Žena
Nová?ik

no to som mu povedala, že si to neželám...sľúbil, že prestane...ale kto vie...ja som tiež pred niekoľkými rokmi tvrdila, že ak ma manžel podvedie , tak je to koniec...ale keď k tomu v skutočnosti dôjde, človek uvažuje trošku ináč...nie je to také jednoduché...
Odpovedať

Pravidlá prispievania