|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Myslite, ze moze manzelsky zivot plnohodnotne fungovat aj po manzelovej nevere? Da sa na to vobec zabudnut, nijako si to v buducnosti nepripominat, neziarlit,znovu obnovit doveru? Manzel tvrdi, ze to bolo len posmyknutie, ktore velmi olutoval, nechce ma stratit a chce urobit vsetko preto, aby som mu mohla opat verit...
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
nikdy to nebude ako predtým.ten čo sa rozhodne podviest,by si to mal uvedomiť.Pre toho druhého to bude rana a nebude to schopný rozdýchat.Vzťahy sú hlavne o dôvere.Ty musíš vedieť a cítiť ako to máš vyriešiť.Ty si tá podvedená a Ty s tým budeš žiť.Je jedno ako sa bude cítiť ten druhý ,lebo on zlyhal a na chvíľu zabudol na Teba ale tiež nie je umenie rozbiť vzťah,každý si zaslúži šancu.držím palce.
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
ved to je na tom to najhorsie, ze sama neviem ako dalej...chcem odpustit, ale neviem zabudnut...mozno by som potrebovala konkretnu radu od niekoho kto sam niecim takym presiel...
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
|
Maniak
![]()
|
dá sa žiť aj naďalej, len to chce čas, kedy si povieš, že už to máš za sebou...ale myslím si, že odteraz ho už budeš viac pozorovať...hlavne si zapamätaj, ak chceš odpustiť, musíš hlavne chcieť, a nie, že ho budeš nenormálne kontrolovať, lebo to poniektorí robia, lenže to už potom nie je o dôvere...držím ti palce, aby si dokázala odpustiť čím skôr...
|
|
||||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Ako vsak potlacit v sebe ten nutkavy pocit ho stale kontrolovat. Okrem toho prave vcera som sa dozvedela, ze s tou jeho "priatelkou" si stale este pise sms. Ked som sa ho na to opytala, tak vraj este si museli nieco vyjasnit,ale vraj mam byt pokojna, vie kde je jeho miesto... Ale ja sa opat topim v pocitoch nedovery.
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
|
Prispievajuci
![]()
|
Takto to vidím ja: rozhodni sa či budeš dôverovať alebo nie- ak nie tak je koniec, ak budeš veriť tak v tom prípade ho nesmieš sledovať a podozrievať lebo z toho budú len hádky a tiež to povedie ku koncu vzťahu. Na druhej strane treba si zistiť či hovorí pravdu- ak to naozaj olutoval a chce byť s tebou tak mu daj šancu ak to tak cítiš. Rázne mu povedz nech maže číslo tej ženskej- to je drzosť aby jej stále smskoval...
|
||||||||
|
|
|
||||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Pošmyknúť sa mu môže keď bude v tebe, a nie že šmykne inú. Premna: NEVERA=KONIEC
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
|||||||||
|
Maniak
![]()
|
Citácia:
|
|
|||||||||
|
|
|
|||||||||
|
Maniak
![]()
|
Citácia:
|
|
|||||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
no to som mu povedala, že si to neželám...sľúbil, že prestane...ale kto vie...ja som tiež pred niekoľkými rokmi tvrdila, že ak ma manžel podvedie , tak je to koniec...ale keď k tomu v skutočnosti dôjde, človek uvažuje trošku ináč...nie je to také jednoduché...
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
| Nástroje témy | |
| Režimy zobrazenia | |