|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Dobry den!Mam zaujem o vykonavanie absolventske praxe a zaujimalo by ma, ci ma zamestnavatel narok na nejaky prispevok pocas mojho posobenia v jeho podniku.Mozu ma na absolventsku prax prijat do hocijakej firmy alebo obchdu, ak s tym zamestnavatel bude suhlasit?Dufam, ze mi zodpoviete na moje otazky, zaco vam vopred dakujem.Pekny den
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
|
Administrator
![]()
|
|
|
||||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Ahojky!Vies, snazim sa ziskat co najviac info ohladne absolventskej praxe, ale vsade citam nieco ine.Neviem z toho vyjst.Vies, mam gymko a preto sa chcem spytat, ci mozem vykonavat prax aj v nejakom obchode pripadne butiku.Nevies nieco ohladne toho?
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
|
Administrator
![]()
|
Urcite mozes. Gympel je vseobecna skola, takze mozes. Ak chces ist na absl prax, tak by si mala ist na urad prace a tam ti isto poradia a rovno ti daju aj nejaku ponuku. Ak si najdes svoje, tak to mozes aj odmietnut.
|
|
||||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Dobrý večer, chcela by som sa informovať ohľadom absolventskej praxe. Končím vysokú školu, v máji ma čakajú štátnice,môžem žiadať o absolventskú prax na Úrade práce? alebo je to zbytočné, kým nie som zaevidovaná?Keby som sa chcela teraz zaevidovať, je to možné alebo nie???
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
|
Administrator
![]()
|
Pokial viem, tak absolventsku prax mozes mat iba ak si skoncila studium, co ty budes mat aj z Maji. Urad prace za tuto prax plati danym firmam za to, ze studentov zoberu medzi svojich zamestancov a ze ich nieco naucia. Kedze si este neskocina stdium, beru ta stale ako studenta a ten na to pravo nema. Najlepsie urobis, ked pojdes na Urad prace a spytas sa ich. Ak sa ti nechce chodit tak si zavolaj, ale len oni ti vedia dat presne informacie.
|
|
||||||||
|
|
|
|
Prispievajuci
![]() |
|
|
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Ahoj,chcela som sa opytat...teraz mam absolvenstku prax a este aj brigadu..moze to tak byt..aj to aj to??
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Dobrý deň, chcem sa spýťať, vykonávam absolventský prax - rozsah 20 hodín týždenne (4hodiny denne). Je možnož zlúčiť tieto hodiny? napríklad že by som si 20 hodín rozložila na 3 dni v týždni? alebo treba dodržiavať 4 hodiny denne. Ďakujem
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Dobrý deň chcem sa opýtať som na absolventskej praxi robím už druhý meiac a za ten prvý mi ešte neprišli peniaze ked posielaju na účet chodia peniaze okolo 18 ale ja účet nemám tak mne posielaju cez poštu ale nič mi neprišlo nevie niekto nahodou kedy mi peniaze prídu?
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
| Nástroje témy | |
| Režimy zobrazenia | |