|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Zdrowim.
Chcela by som si vytvoriť vlastnú www stránku, ale neviem programovať. Niečo sme mali síce na základoch informatiky, ale moje praktické znalosti sú nepoužiteľné. Je možné sa to naučiť, ak nechcem chodiť na nejaké kurzy a k lektorom, jednoducho z pohodlia domova? Je to až tak náročné? Ďakujem |
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Záleži aký obsah ma mať tvoja stránka a podla toho aj náročnosť programovania závisii.či bude len obyčajná html stránka,alebo budú použité aj PHP skripty,ako registrácia a tak.Základ je vediet html a css,a potom podla potreby sa doucovat php,javascript a tak,ale nieje to otazka hodiny dna ci tyzdna..A da sa to naucit aj cez net mas vela tutorialov na html,css,php javascript až od začiatkov.stači len použit google
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
|
Nová?ik
![]() |
Podla mna HTML a CSS zvladnes uplne kludne aj po precitani par stranok, ktore sa tomu venuju. Staci si precitat trochu teorie a potom uz len skusat a skusat. Na nete mas toho plno.
|
|
|
|
|
|
|
||||||||
| Nástroje témy | |
| Režimy zobrazenia | |
Podobné témy
|
||||
| Téma | Prvý príspevok | Fórum | Odpovedí | Posledný príspevok |
| Zabavne Internetové stránky | Sherlock Holmes | Vtipy a zábava | 3 | 07.01.2010 17:42 |
| Vytvorenie témy aneb kto tu všetko je | Mely | Voľná Diskusia | 39 | 26.11.2009 19:03 |
| pracovné portály a stránky | rohff1 | Práca a zamestnanie | 8 | 15.09.2009 19:47 |
| Neaktuálne stránky | sabynka | Internet, siete, komunikácia | 1 | 20.08.2009 16:30 |
| Podpora stránky | rohff1 | Pripomienky a návrhy | 6 | 24.11.2008 11:19 |