Verejná Diskusia - Diskusné fórum pre každého  

Naspäť   Verejná Diskusia - Diskusné fórum pre každého > Počítače a internet > Vírusy a bezpečnosť

Zobraziť výsledky ankety: Aký antivírusový program používate?
Norton AntiVirus 2 5,41%
NOD32 22 59,46%
AVG 2 5,41%
Kaspersky 2 5,41%
BitDefender 0 0%
Iný 8 21,62%
Nepoužívam Antivírus 1 2,70%
Hlasujúcich: 37. V tejto ankete nemôžete hlasovať

Odpovedať

Nástroje témy   Režimy zobrazenia  
Starý 20.06.2009, 10:21
Predvolené
cool Muž
Super moderátor

Umiestnenie:  Markušovce

Odoslať správu cez ICQ užívateľovi cool Odoslať správu cez Skype™ užívateľovi cool
no tak máme spoločné názory heh že crack rulez no, ale teraz sa zaobídem aj bez toho s Avirou na Winowse a s AppArmor na Linuxe

Citácia:
Pôvodne odoslal henyi Zobraziť príspevok
Skusila som avast, ale nic extra, bracho mi poradil Aviru a rozumieme si dobre
Avast podla mna nic neriesi mne to len zaťažovalo pc minule som to tiež skúsil, lebo mi niekto poradil ako vymažem jeden hnusný malware. Možno poznáte autorun.inf no ak nie tak si skuste dat do google. On akoze neskodi SW ani HW, ale skôr znepríjemňuje prácu ak si chcete otvoriť oddiely na diskoch ci USB. Ale Avast aj po úlnej kontrole nič nevyriešil a tak pošiel neskôr aj s tým malware do koša hehe.
A čo dodať k Avire no je to perefektný antivir pretože je to free. Po roku akurat si to treba preinstalovat tusim. Jedine co sa mi na tom nepáči je, že ked si stahuje aktualizacie (vždy ked zapnete net a otvorite browser) tak dost zabera CPU. A akože nič ani nevidim žeby robil a robí to. A keď skončí vyhdoí reklamu a napíše že bolo nainštalovaných X updates a vyhodi reklamu.

www.damur.ic.cz - DAMUR - Dance Music Radio

Naposledy upravil henyi; 24.06.2009 o 12:05
cool je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 30.01.2010, 10:55
Predvolené
vald Muž
Nová?ik

Mal som Trojana a Nod32 mi ho vôbec nanašiel. Objavil mi ho iba Malwarebytes a ten mi ho aj odstránil, takže ani Nod32 tiež nie je úplne 100%. (Toto zistenie ma ale od používania neodradilo, inak som problémy nemal)
vald je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 30.01.2010, 21:51
Predvolené
salvosko Muž
Nová?ik

Umiestnenie:  Bratislava

Odoslať správu cez MSN užívateľovi salvosko Odoslať správu cez Skype™ užívateľovi salvosko
Jednoznačne Avira, síce každý deň vyhodí okno ako ho nemáš kúpený (silne rozmýšľam že si ho kúpim) ale žijem s tým roky a pohoda. Ano berie CPU ked updatuje, cítim to hlavne na EeePC ale mám s ním lepšie skúseosti ako s Avastom.
Škoda ale že neni po slovensky. No a oni majú aj fasacke CD na stiahnutie. Stiahnes, napališ a nabootujes komp z neho a odvíriš (inak bootne linux). Pohodička.
salvosko je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 08.06.2010, 12:54
Predvolené
cool Muž
Super moderátor

Umiestnenie:  Markušovce

Odoslať správu cez ICQ užívateľovi cool Odoslať správu cez Skype™ užívateľovi cool
Citácia:
Pôvodne odoslal salvosko Zobraziť príspevok
Jednoznačne Avira, síce každý deň vyhodí okno ako ho nemáš kúpený (silne rozmýšľam že si ho kúpim) ale žijem s tým roky a pohoda. Ano berie CPU ked updatuje, cítim to hlavne na EeePC ale mám s ním lepšie skúseosti ako s Avastom.
Škoda ale že neni po slovensky. No a oni majú aj fasacke CD na stiahnutie. Stiahnes, napališ a nabootujes komp z neho a odvíriš (inak bootne linux). Pohodička.
súhlasím avira je ozaj dobrá. a neviem ako tebe, ale men to nevyhadzuje že nemám legálnu. Skús si stiahnuť z ich oficiálnej stránky free verziu a táto ti to vyhadzovať nebude. A čo sa týka updateovania, tak áno vtedy to na slabších zostavách trošku sekne. Ale myslím si, že každý prežije pár minút ako by mal dostať do pc vírus. nie? A čo sa týka prekladu, tak neviem, ale mne angličtina problém nerobí.

www.damur.ic.cz - DAMUR - Dance Music Radio
cool je offline   Odpovedať s citáciou
Starý 06.07.2010, 21:22
Predvolené
66miro66 Muž
Nová?ik

a neviete aká je najnovšia verzia antivírusového systému NOD32????? potrebujem to vedet!
66miro66 je offline   Odpovedať s citáciou
Odpovedať

Pravidlá prispievania