|
||||||
| Zobraziť výsledky ankety: Aký antivírusový program používate? | |||
| Norton AntiVirus |
|
2 | 5,41% |
| NOD32 |
|
22 | 59,46% |
| AVG |
|
2 | 5,41% |
| Kaspersky |
|
2 | 5,41% |
| BitDefender |
|
0 | 0% |
| Iný |
|
8 | 21,62% |
| Nepoužívam Antivírus |
|
1 | 2,70% |
| Hlasujúcich: 37. V tejto ankete nemôžete hlasovať | |||
|
|
Nástroje témy
|
Režimy zobrazenia
|
|
|
|
|
|
Super moderátor
![]() |
no tak máme spoločné názory heh že crack rulez
no, ale teraz sa zaobídem aj bez toho s Avirou na Winowse a s AppArmor na LinuxeCitácia:
do koša hehe.A čo dodať k Avire no je to perefektný antivir pretože je to free. Po roku akurat si to treba preinstalovat tusim. Jedine co sa mi na tom nepáči je, že ked si stahuje aktualizacie (vždy ked zapnete net a otvorite browser) tak dost zabera CPU. A akože nič ani nevidim žeby robil a robí to. A keď skončí vyhdoí reklamu a napíše že bolo nainštalovaných X updates a vyhodi reklamu. Naposledy upravil henyi; 24.06.2009 o 12:05 |
|
|
|
|
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
Mal som Trojana a Nod32 mi ho vôbec nanašiel. Objavil mi ho iba Malwarebytes a ten mi ho aj odstránil, takže ani Nod32 tiež nie je úplne 100%. (Toto zistenie ma ale od používania neodradilo, inak som problémy nemal)
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
|
Nová?ik
![]() |
Jednoznačne Avira, síce každý deň vyhodí okno ako ho nemáš kúpený (silne rozmýšľam že si ho kúpim) ale žijem s tým roky a pohoda. Ano berie CPU ked updatuje, cítim to hlavne na EeePC ale mám s ním lepšie skúseosti ako s Avastom.
Škoda ale že neni po slovensky. No a oni majú aj fasacke CD na stiahnutie. Stiahnes, napališ a nabootujes komp z neho a odvíriš (inak bootne linux). Pohodička. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Super moderátor
![]() |
Citácia:
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
|
Nová?ik
![]()
|
a neviete aká je najnovšia verzia antivírusového systému NOD32????? potrebujem to vedet!
|
||||||
|
|
|
||||||
|
|
|
||||||||
| Nástroje témy | |
| Režimy zobrazenia | |