cool
08.01.2009, 17:18
kto by vedel upravit tento mod???
PLS rad by som chcel ak by mi to niekto upravil. Hmmm najde sa niekto kto to aspon pozná???
PLS rad by som chcel ak by mi to niekto upravil. Hmmm najde sa niekto kto to aspon pozná???
|
Zobraziť plnú verziu : modifikace simple points cool 08.01.2009, 17:18 kto by vedel upravit tento mod??? PLS rad by som chcel ak by mi to niekto upravil. Hmmm najde sa niekto kto to aspon pozná??? drakeman 04.02.2009, 09:52 kto by vedel upravit tento mod??? PLS rad by som chcel ak by mi to niekto upravil. Hmmm najde sa niekto kto to aspon pozná??? Co konkretne s nim chces? A do coho to je? seejey 10.02.2009, 01:20 Heh, sranda. Po zadani "Simple Points" do googlu vybehne Verejna Diskusia ako prvy vysledok. Ale k veci. Je to nejaky rewardovaci plugin pre phpbb system. Ale kedze oficialna stranka phpbb.com je nedostupna z dovodu hacknutia, tak sa clovek asi k obsirnejsim informaciam nedostane. Ale z toho mala, co sa mi podarilo pochytit na nete, tak ten mod od pixelstudia, co tu mame zatial vo faze testovania je daleko lepsi ako nejaky simple points. drakeman 13.02.2009, 14:02 Co ma nas plugin od pixel studia s tymto modom? seejey 14.02.2009, 01:18 Nic, co by mal mat spolocne? Ja len, ze simple points je nieco ako ten nas plugin, ale je to ovela primitivnejsie. cool 17.04.2009, 16:07 no simple points tym myslim presne mod do phpbb for ktori robi nieco take ze za prispevok ktori uzivatel napise dostane urcite body. Pocet bodov podla kategorii by sa mal v tom mode nastavit a tiez aby sa dali prevadzat tie kredity medzi sebou. Nechcem robit niekomu reklamu, ale pre lepsie oboznamenie ten mod je na stranke www.parmen.cz a velmi sa mi to zapacilo tak preto. drakeman 19.04.2009, 19:44 No viem o co ide. A co s nim teda chces? Chces si ho dat do svojho phpBB fora a nevies ako? cool 20.04.2009, 18:23 no vies ani to nemam ci by mi s tym niekto nepomohol, mam jedno phpbb forum, ale len na vlastne testovanie skusam tam hocijake veci ktore vidim a ucim sa no a toto by som chcel vediet vsetko okolo tohto systemu velmi sa mi zapacil a viem ze ho ma len velmi malo for. drakeman 20.04.2009, 20:46 Jeho implementacia je velmi jednoducha. Ved sa dodava aj s prizlozenym navodom. Obsahuje co a kde mas hladat a co mas dalej urobit > teda co a kde mas vlozit. Ked budes postupovat podla navodu, tak nic nepokazis... Zaklad je, aby si mal verziu toho modu pre tvoju verziu fora. Ked budes mat starsiu verziu, tak ci tak to pojde, ale v navode nemusis mat presne znenie co mas urobit... Ak budes potrebovat pomoc, pomozem. |