Zobraziť plnú verziu : Google reklama

SLAVO
07.04.2008, 13:44
Ahojte, mal by som jednu otazku. Ako prist ku kodu, co byva textova reklama na google a ine.
Je to jeden riadok, prvé je google a potom este asi 4-5 dalsich odkazov.
Poväcsine to byva hore alebo dole na stranke.
Dakujem.

Deiky
07.04.2008, 15:32
Asi myslis raklamy od google za ktore si môzes privyrobit alebo skôr pokryt naklady :))

https://www.google.com/adsense/login/sk/

durkovicovic
12.04.2008, 23:31
ked sme uz pri tom, drake, tak som ti klikol na reklamu :d

drakeman
13.04.2008, 16:40
ked sme uz pri tom, drake, tak som ti klikol na reklamu :d
Ze dik, mohol by si aj castejsie. Cim viac klikov, tym viac love a cim viac lovbe tym lepsia diskusia

qwert
21.04.2008, 13:32
Ja len upozornim, ze na klikanie treba ist s rozvahou, pretoze google sleduje kliknutia z rovanakej IP a tresta tych, ktory si klikaju sami. Poznam par ludi, ktori takto prisli o ucty a cele zarobky

cool
23.04.2008, 21:12
no ja mam tiez DSL pripojenie, ale este som sam sebe neskusil tukat. Ale myslim si, ze to fakt chrania. Tiez som o tom pocul.

luky133
24.04.2008, 14:59
Mne osobne sa viac pozdáva etarget... :)

drakeman
24.04.2008, 15:42
Etarget nie je zly, ale plati daleko menej. Radsej dostanem 0.5$ ako 2SKK za klik. Je to o prachoch. Nie je zly, ale skor je vhodny ked checs predat svoju stranku. Zasles najeke prachy a mas cielenu reklamu.

cool
24.04.2008, 21:14
kde tolko zarobis??? a vyplatia to vobec??? ja mam iba take kde mas 0,1$/klik.

drakeman
24.04.2008, 23:18
Nemozes klikat na lacne reklamy. Musia / musia ti klikat na potencialne drahe reklamy ako je technika, sluzby a podobne.
Co sa tyka vyplatenia, tak vyplacaju podla podmienok, ktore maju definovane. Zalezi od tvojej sikovnosti. Moja je zatial nie moc dobre, ale uz mi doslo pas USD, ktore sli spat do webov

luky133
25.04.2008, 11:47
No ja som skôr počul ,že niekedy keď tam máš už nejaký ten balík peňazí ti príde mail ,že si klikal na reklamy a rušia ti to a niekedy to nie je pravda. Etarget mal môj kamoš ešte dokým nepredal forko a každý mesiac mal okolo 2000Sk čo sa oplatilo... :)

seejey
25.04.2008, 13:48
Ja by som nerobil s google nejakych neplaticov. Je jasne, ze si chcu chranit aj svoje peniaze a taktiez aj peniaze svojich inzerentov. V neposlednom rade svoje meno a postavenie. Vsade sa najdu podvodnici a nalejme si cisteho vina. V SK a CZ je ich veeeela. Kazdy by chcel prachy a ked to nejde ich sikovnostou, tak si najdu iny postup. Na google reklame ludia zarabaju tisice dolarov. Pravidelne a kazdy mesiac. A pokial sa vyskytne nejaky problem, tak urcite to radi poriesia.
Samozrejme, ze za kliknutim na reklamu musi byt viac. Niekedy treba, aby si urcity pocet navstevnikov od tych inzerentov aj nejaku sluzbu ci produkt kupili. Vas by tiez nebavilo a netesilo, ak by ste platili tazke prachy za reklamu a jedine, co by ste ziskali by boli len prekliky, ktore nic neznamenaju.
Svet internetovej reklamy je dzungla. Google adsence ci adwords by som v ziadnom pripade nestaval do pozicie nejakych scam-ov ci celu spolocnost neoznacoval titulom, ze neplatia a ze to nie je iste, ci dostanete zaplatene peniazky. Len treba vediet, ako ktory reklamny system po uzit, kde ktory system zaviest.

drakeman
29.04.2008, 15:29
Google je v pohode a lepsi ako etarget/ Da ti viac zarobit, ale za to sa musis viac snazit. V podstate oni ta platia za kvalitu tvojej stranky. Cim ju mas kvalitnejsiu, tak tym mas vacsiu navstevnost a tym mas aj viac klimuti a zarobkov. Ak si umelo navysujes kliknutia, tak na to pridu a potrestaju ta zrusenim konta. Ved oni to tiez namaju zdarmo a musia niekde tie prachy nabrat. Ak by prachy len tak rozdavali, inzerenti by sa veru nastvali

cool
29.04.2008, 17:49
ja mam ich reklamy a priznam sa, ze vela klikov nemam, asi preto, ze svoj web som prestal az tak propagovat. Ale ty drake sa priznaj kolko si zarobil z vrejenej diksusie len tak pre zaujimavost???
A za to som ti tukol na reklamu, aby som to nemal tuto informaciu zadarmo.

drakeman
29.04.2008, 22:55
Za dnes 1,16USDm co nie je az tak vela. Vcera napr 0. Nie su z toho take vynosy ako si mozno myslite. Ked sa neklika, nie su love a ked nie su love, tak je mensia inspiracia k zlepsovanu fora. No ale ta nikdy nezmizne... Inspiracia tu bude stale, ale cim viac love tak tym lepsie, pretoz vsetky love pojdu spat do fora. Ak vas teda zauje daky odkaz, kliknite si a precitajte ho. Ved o tom to je, o zaujimavosti a nie o bezhlavom klikani

seejey
29.04.2008, 23:03
Presne tak. Bezhlave klikanie skor uskodi ako pomoze. To dokonca aj znizuje cenu kliknutia (v globalnych meradlach), ved ide o uspesnost inzerenta. Ak bude mat len kliknutia a nic viac, tak si sluzbu uz nezaplati. Kliknutie len koli podpore teda moze skor uskodit ako pomoct stranke s reklamou.

seejey
29.04.2008, 23:05
Ale samozrejme, tym vas nechcem odradit od klikania. Len skor si vyberte reklamny odkaz, ktory vas naozaj zaujima, presne ako to pisal drakeman.